dissabte, d’abril 19, 2008

Estem oberts al vostres suggeriments

Estem oberts al vostres suggeriments, digues que trobes a faltar o que t'agardaria que posesim al web http://www.guiamanresa.com/ etc.. .

Gràcies

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'apartat urgéncies, l'enllaç que teniu a policia local va canviar. La nova web és www.plmanresa.cat

GuiaManresa.com ha dit...

Gràcies per la informació, hem actualitzat l'adreça web de la policia local.

Jaume ha dit...

Podriem fer una bolrsa de vivenda en lloguer. El tema de la vivenda ha estat complicat aquests anys, tot i que ja es comencen a veure clarianes amb ofertes com aquesta: http://miraquepiso.com/piso-pequeno-y-barato-en-manresa-2/

Teràpies Naturals Les Bases ha dit...

Bon día,

He donat d'alta la meva activitat professional a la seva guia, però trobo a faltar la secció adhient que hauria de ser "Terapies i Massatges".
Voldria posar més anuncis al seu portal, i el que es pràctic a l'hora de fer una 'cerca', es que estiguin classificats per seccions.

Espero que tinguin en compte el meu suggeriment, i que aviat poguem comptar, tan els professionals com els usuaris, amb les seccions classificades per diverses activitats i/o serveis.

Una salutació cordial.

davch ha dit...

Com a suggeriment Un apartat entitats: on s'expliques el tipus de activitats que ofereixen i la descripció de la propia entitat. I inclus també un apartat voluntariat per les entitats que ho necessitin i per els propis voluntaris oferir-se.